Artikel archief

Vlaamse Hutepot

Vlaamse hutsepot ingrediënten 1 savooikool 4 rapen 3 wortelen 2 prei selder 1 pastinaak 2 ajuinen 1 kilogram aardappelen 1 varkenspoot ½ kilogram gebraad procureur ½ kilogram spek 4 worsten Hoe Vlaamse hutsepot maken Kuis de groenten en snijd ze in grove stukken. Doe de...
Lees meer

Pluimmachine

Vanaf heden beschikken we over een pluimmachine, laat de kippen, kalkoenen en fazanten maar komen!
Lees meer

Varkensgebraad gegratineerde aardappel

Een klassiek stuk varkensgebraad wordt altijd gesmaakt, zeker als er een smakelijke saus met sjalot, rozemarijn en blond bier bij geserveerd wordt. Daarbij hoort een gegratineerde ovenschotel met ui, prei en schijfjes aardappel. Een...
Lees meer

Varkenswangen met oud bruin bier, wortelen en gepofte aardappelen

Met varkenswangen maak je het beste stoofvlees aller tijden. Het vlees gaar je best in een degelijk Belgisch bier, zoals oud bruin. Geef de wangen de tijd om op het gemak botermals te worden en serveer ze met wortelen en gepofte aardappelen. Dit is de Vlaamse keuken op z’n best:...
Lees meer