Vlaamse hutsepot ingrediënten
1 savooikool
4 rapen
3 wortelen
2 prei
selder
1 pastinaak
2 ajuinen
1 kilogram aardappelen
1 varkenspoot
½ kilogram gebraad procureur
½ kilogram spek
4 worsten
Hoe Vlaamse hutsepot maken
Kuis de groenten en snijd ze in grove stukken.
Doe de...
Lees meer
Een klassiek stuk varkensgebraad wordt altijd gesmaakt, zeker als er een smakelijke saus met sjalot, rozemarijn en blond bier bij geserveerd wordt. Daarbij hoort een gegratineerde ovenschotel met ui, prei en schijfjes aardappel. Een...
Lees meer
Met varkenswangen maak je het beste stoofvlees aller tijden. Het vlees gaar je best in een degelijk Belgisch bier, zoals oud bruin. Geef de wangen de tijd om op het gemak botermals te worden en serveer ze met wortelen en gepofte aardappelen. Dit is de Vlaamse keuken op z’n best:...
Lees meer